Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BW kalvohousut, käyttämätön ylijäämä



Saksan armeijan märän sään maastohousut. Päälimmäiseksi kerrokseksi vedettävä housu on väljän leikkauksen ansiosta helppo ja nopea pukea muiden vaatteiden päälle kelin kääntyessä kurjaksi. Kalvollinen housu suojaa sateelta ja tuulelta.

Kolmikerroksinen rakenne sisältää ulko- ja sisäpinnalla nyloniset kulutuspinnat joiden väliin on laminoitu hengittävä kalvo. Kankaan lian- ja vedenhylkivyyttä on lisätty teflonilla.

Jos housujen pintaan tarttuu vettä ja siinä näkyy pystyyn nousseita kuituja, pinnan voi silittää raudan miedoimmalla asetuksella ja suihkuttaa pintaan kerroksen tekstiilikyllästettä.

Käyttämätöntä armeijan ylijäämää. 

Hinta:59.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
52/54 (L)1 kpl
56/58 (XL)1 kpl

Suosittelemme myös

Mil-Tec Army-sormikas, lyhyt varsi

miltec_armysormikas_lyhyt_oliv1.jpg&width=280&height=500
Mil-Tecin army-hanska lyhyellä varrella. Kämmenselkä hyvin joustavaa polyamidi-elastaani -neuletta. Kämmen ja otepuoli hyvän otteen antavaa nahkamaista keinomateriaalia. Kämmenpuolen materiaalin rei'itys tekee sormikkaista mukavat kuumemmallakin kelillä.
Tällä käsineellä onnistuu myös teknisten vempainten..
Hinta: 12.95 €

BW maastohousut, uudet

bw_maastohousut_1.jpg&width=280&height=500
BW-maastohousut
Saksan armeijan stantardilla tehtyjä maastohousuja, ihan uusia siis. Suosittu reisitaskuhousu on tehty tiheästä ja kestävästä kankaasta ja leikkaus on hyvin istuva myös suomalaiseen ruumiinrakenteeseen. Maastokuvio on monille tuttu flecktarn, toimii sotilaallisen kahakoinnin lisäksi..
Hinta: 47.95 € - 49.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »