Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Mil-Tec US MA1 topattu reisitaskuhousu, musta

Topatut US MA1 reisitaskuhousut ovat tyyliltään klassisten BDU housujen kaltaiset, mutta varustettu talvikäyttöön sopivilla ominaisuuksilla.

Housujen kuorikankaaksi on valittu liukas, lunta ja kosteutta hylkivä nylon. Liukaspintainen kangas ei pääse vettymään ja sen kulutuskestävyys on perinteisiä puuvillakankaita parempi. Kevyt toppaus tuo riittävästi eristystä, mutta se ei ole tukala liikuttaessa. Polvissa ja takamuksessa vahvikkeet.

Taskutilaa housuissa on melko reilusti. Molemmilta puolilta löytyvät vyötärön sivutaskut, tilavat nappisulkuiset reisitaskut sekä nappisulkuiset takataskut. Lahkeiden suissa vetoketjulliset levennykset helpottamassa pukemista. Vyötäröllä vyölenkit sekä säätönauhat.

Kuori: 100% Nylon
Vuori: 100% Polyester
Vanu: 100% Polyester (150 g/qm)

Hinta:59.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
S1 kpl

Suosittelemme myös

Ranskalainen F2 reisitaskuhousu, CCE, ylijäämä

ranska_f2housu_cce.jpg&width=280&height=500
Lujat Ranskan armeijan reisitaskuhousut CCE maastokuviolla. Housuissa on hieman normaalia lyhyemmät lahkeet, eli mitoitus on varsikengälle hyvä. Lahkeiden sopivan väljän leikkauksen ansiosta näillä on hyvä liikkua ja luja kangas sopii hyvin eräilyyn ja muuhun könyämistä sisältävään aktiviteettiin. Reisitaskuissa..
Hinta: 20.00 €

Maastohousu BDU Rip Stop urban

reisitasku_bdu_metro_ripstop.jpg&width=280&height=500
USA:n Armeijan BDU-mallilla valmistetut reisitaskuhousut. Materiaali kevyttä puuvillakangasta jossa RIP-STOP vahvistus. Edessä 2 taskua, 2 takataskua ja 2 tilavaa reisitaskua. Nilkoissa kiristysnyörit, vyötärössä säädettävät kiristimet, vahvistus polvissa ja takamuksessa. Tilava leikkaus mahdollistaa..
Hinta: 49.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »