Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

MFH olka-/vyölaukku, eri värejä



Tilava Modulaarinen vyölaukku monipuolisilla kiinnitysmahdollisuuksialla. Laukun kantohihna voidaan asentaa kahteen eri asentoon; takaseinän kiinnityksillä laukkua voidaan käyttää vyölaukkuna ja päällä olevat lenkit mahdollistavat käytön olkalaukkuna. Takana lenkit joilla laukun saa kiinnitettyä esim. vyölle tai yhteensopivaan reppuun/rinkkaan. Takaseinässä tarranahallinen kuja jota voidaan käyttää vyön pujottamiseen tai piilotaskuna litteille esineille.

Ylhäällä vetoketju isoon päätaskuun ja etualalla hieman kapeampi kakkostasku jossa sisällä lokerot tarvikkeiden jaotteluun. Sivuilla pystysuuntaiset pikkutaskut. Edessä ja sivuilla kiinnityslenkkejä kahdessa eri leveydessä Laukun päällä kantokahva joka aukeaa pistosoljilla. Kantokahvan hihnoja voidaan käyttää kompressiohihnoina ja tavaroiden kiinnitykseen laukun ulkopuolelle.

Koko n. 30 x 15 x 7 cm
Paino n. 550 g

Materiaalit: 100% polyesteri 

Hinta:34.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
Musta A1 kpl
Woodland T1 kpl

Suosittelemme myös

Savotta Pystytasku L

Savotta-Pystytasku-L-Vertical-pocket-L-vihrea-green_1200.jpg&width=280&height=500
Savotta Pystytasku L on pystytaskuista suurin. Tilavuudeltaan tasku on kuusi litraa ja rakenteeltaan yksinkertaisen järkevä. Pystytaskun sulku on toteutettu pahimpia roiskevesiä kestävällä kaksisuuntaisella reverse vetoketjulla, joiden alkupäihin on lisätty taskun käyttöä avustavat kiinnikelenkit. Päämateriaalina..
Hinta: 42.90 €

Mil-Tec vyölaukku, eri värejä

miltec_vyolaukku_musta1.jpg&width=280&height=500
Tarpeettoman huonossa maineessa oleva vyölaukku on oikeasti kätevä kantolaite. Kulkee lähes huomaamattomana mukana, mutta majoittaa taskuja tilavammin tavaraa. Tämä pelkistetty malli tuskin herättää kanssaeläjissä tarpeetonta huomiota, vaan toimii näppäränä lisätilana.
Kolme taskua: pieni etutasku,..
Hinta: 15.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »