Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

LapLap vuohennahkarukkanen, Primaloft® -eriste



Lämmin vuohennahkainen lämpörukkanen. Laadukas rukkanen sopii hyvin talven pakkaskeleihin ja monipuoliseen ulkoilukäyttöön. Rukkasella saa pitävän otteen ja se pitää tuulta ja hylkii kosteutta.

Eristeinä rukkasessa ovat Thinsulate® ja untuvankaltainen huippueriste Primaloft®, joka säilyttää eristyskykynsä vielä kostuneenakin. Lisäksi käsineessä on pehmeä teddyvuori. Näin on saatu aikaiseksi kestävät, joustavat ja lämpimät rukkaset. Näissä on käden hyvä olla pakkasella.

Ranteessa on kuminauhan lisäksi nahkainen kiristysremmi. Nahan väri voi vaihdella tuotantoerien välillä hieman, osa vaaleampaa ruskeaa ja osa tummempaa.

Hinta:39.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
XS (7)5 kpl
S (8)4 kpl
M (9)1 kpl
L (10)5 kpl
XL (11)8 kpl
XXL (12)5 kpl

Suosittelemme myös

Snowrock's ICE Lumicamo

laplap_snowrocksice_lumicamo1.jpg&width=280&height=500
Snowrock`s ICE SNOWCAMO
Vedenpitävä ja lämmin rukkanen talvisiin harrasteisiin. Kulutuskestävän tekstiilipinnan alla eristekuitua sekä vedenpitävä Hipora-kalvo. Nahkainen kämmenvahvike parantaa pitoa ja suojaa kulutukselta Notkea rukkanen tarjoaa hyvän otepidon esim. eräsauvoista tai kairasta. Pitkä..
Hinta: 29.90 €

Snowrock's Snow Pro+ -50C

laplap_snowrockspro50_mu1.jpg&width=280&height=500
Snowrock`s SNOW PRO -50C
Lämmin rukkanen ankariin talviolosuhteisiin, kun pakkanen paukkuu ja viima vinkuu.
Pintakangas kestävää tuulta ja vettä hylkivää tekokuitua. Peukalon selkämyksessä säämiskämäinen materiaali kosteuden pyyhkimiseen. Kosketusnahka peukalon päässä mahdollistaa puhelimen käytön..
Hinta: 59.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »