Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BW kalvohousut, käyttämätön ylijäämä



Saksan armeijan märän sään maastohousut. Päälimmäiseksi kerrokseksi vedettävä housu on väljän leikkauksen ansiosta helppo ja nopea pukea muiden vaatteiden päälle kelin kääntyessä kurjaksi. Kalvollinen housu suojaa sateelta ja tuulelta.

Kolmikerroksinen rakenne sisältää ulko- ja sisäpinnalla nyloniset kulutuspinnat joiden väliin on laminoitu hengittävä kalvo. Kankaan lian- ja vedenhylkivyyttä on lisätty teflonilla.

Jos housujen pintaan tarttuu vettä ja siinä näkyy pystyyn nousseita kuituja, pinnan voi silittää raudan miedoimmalla asetuksella ja suihkuttaa pintaan kerroksen tekstiilikyllästettä.

Käyttämätöntä armeijan ylijäämää. 

Hinta:59.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
52/54 (L)1 kpl
56/58 (XL)1 kpl

Suosittelemme myös

Anar Hirvas naisten oranssi camo metsästystakki

Anar_Hirvas_W_naisten_puku_edesta_mallin_paalla_1200x.jpg&width=280&height=500
Anar Hirvas -hirvijahtitakin ominaisuuksia ja rakenteita suunniteltaessa ovat lähtökohtana olleet syksyn jahtikauden alati muuttuvat sääolosuhteet, metsästäjien tarpeet ja toiveet, hirvijahtivaatteita koskevat asetukset, sekä tyylikkyys. Lopputuloksena on syntynyt täysin tuulen- ja vedenpitävä takki..
Hinta: 149.00 €189.00 €

BW toppahanska, oliivi, ylijäämää

bw_rukkanen_neuw1.JPG&width=280&height=500
BW toppahanska
Sakemannien laadukas topparukkanen talven rientoihin: laadukasta kangasta nahkakämmenellä sisällä keinoturkista juuri sopivasti. Välissä hengittävää kalvoa.
Erinomainen tuulenpitävyys, hyvä otetuntuma ja otteen pitävyys. Sopivan mittainen varsi suojaa hyvin myös ranteita ja kiristimellä..
Hinta: 12.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »