Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SA M63 Ilmavoimien haalari, ylijäämä

Suomen ilmavoimien haalari, malli 63. Hieman vanhempaa mallia, mutta edelleen oikein mainio käyttövaate sekä mukava löytö alan keräilijöiden valikoimiin.

Kestävästä kankaasta valmistettu lentohaalari käy siviilipuolella myös vähemmän lennokkaisiin toimiin. Simppeli haalari on mukava käyttää ja materiaalit on varmasti kestävää kamaa. Ei juurikaan ulkoisia taskuja ja lenksuja jotka pääsevät takertumaan ahtaammissa paikoissa.

Rinnassa tarrasulkuiset povitaskut molemmilla puolilla ja sivuilla vetoketjulliset läpiviennit haalarin sisään. Vyötärösäätö haalarin sisäpuolella ja lahkeiden suissa vetoketjulliset halkio. Etupuolen vetoketju kahdella vetimellä, joten saa tarvittaessa avattua vain alareunasta. Polvissa kosteussuojat.

Käytettyä armeijan ylijäämää. Polvien suojakankaan pinta on saattanut mennä varastoinnissa hieman tahmeaksi, mutta käyttössä tämä ei juuri haittaa.

Hinta:49.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
501 kpl
541 kpl

Suosittelemme myös

Ranskalainen kenttälakki niskasuojalla, CE camo, käyttämätön ylijäämä

ranska_hellelakki_ce1.JPG&width=280&height=500
Ranskalainen kenttälakki aurinkoiseen säähän. Lippa suojaa kasvot ja takana niskaa suojaava kangas. Kevyt lippis kulkee mukana vaikka taskussa.
Koot ilmoitettu lakkiin merkittynä senttikokona. 
Käyttämätöntä armeijan ylijäämää. 
Hinta: 7.90 €

BW poolopaita, 100% puuvilla, ylijäämä

bw_poolo_pvl1.jpg&width=280&height=500
Saksan armeijan simppeli puuvillainen poolopaita vetoketjukauluksella. Tosi hyvä ja edullinen paita kovempaankin kulutukseen. Värinä oliivinvihreä, hyvin harmaa vihreä tai rusehtava oliivi.
Koot on ilmoitettu muodossa: paitaan merkitty armeijan kokonumero/koko, suluissa on suurpiirteinen vastaava kirjainkoko..
Hinta: 4.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »