Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Britti suojahaalari, palosuojattu, käyttämätön ylijäämä



Brittiläinen suojahaalari kokovalkoisena. Vahvasta kankaasta valmistettu haalari sopii hyvin työhaalariksi, mutta tätä voi soveltaa myös lumipukuna talven jahdeissa. 

Valmistettu palosuojakäsitellystä puuvillakankaasta, joten haalari ei leimahda kipinän osuessa kankaaseen. Vahva kangas kestää myös hyvin kulutusta. Haalareiden malli vaihtelee hieman yksilöittäin. Osassa haalareista löytyy olkapolettien paikat, osassa on rintataskut. Myös kauluksessa on pieniä eroja yksilöittäin.

Vaihtoehdot haalareihin merkittyjä kokoja muodossa: henkilön pituus / rinnanympärys.

Käyttämätöntä armeijan ylijäämää. Joissain yksilöissä saattaa olla pieniä jälkiä varastoinnin ajalta, ei kuitenkaan mitään suurempia läikkiä.

Hinta:24.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
170/92 cm1 kpl
170/108 cm1 kpl
180/92 cm1 kpl

Suosittelemme myös

BW nahkavyö, leveä, ylijäämä

bw_nahkavyo_kotkasolki01.jpg&width=280&height=500
Jämäkkä nahkavyö hienolla Saksan armeijan soljella. Vyön väri on musta ja solki on metallia. 
Vyön pituutta säädetään liikuttamalla solki sopivaan pituuteen. Vaihtoehdoissa ilmoitettu pituus on pisin käyttöpituus, lyhennysvaraa n. 12 cm. Vöissä on kahta eri mallia säätöjen suhteen, toisen solki liikkuu..
Hinta: 24.95 €

Britti villapaita, oliivi, ylijäämä

britti_villapaita.jpg&width=280&height=500
Britannian armeijan villapaita vastaa kotimaista M83 villapaitaa lähes täydellisesti. Laadullisesti paidat on hyviä, aitoa armeijan kamaa. Paidat on käytettyjä, joten hinta on paidan laatun nähden varsin edullinen. Jossain paidoissa saattaa olla ommeltuna erilaisia merkkejä hihaan, mutta ne on yleensä..
Hinta: 29.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »