Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Merinovilla putkihuivi, pitkä



Pitkä pystysaumaton tuubihuivi, 100% merinovilla

Pitkä kotimainen putkikauluri saumattomasta putkineuloksesta. Pitkää mallia voidaan käyttää kaulurina, kypärämyssynä tai päähineenä. Ilmava neule, joten pituudesta huolimatta kauluri ei ole raskas ja jäykkä kaulalla.

Putkihuivi on ihanteellinen kapine varsinkin talvisaikaan. Sillä teet villapuserosta hetkessä korkeakauluksisen, tukit takin turhan väljän kaula-aukon, tekaiset pipon, hupun tai kasvosuojan. Merinovillaisena huivi on myös erityisen mukava, villa on pehmeää, hengittävää ja ei säiky kosteutta ulkoillessa.  

Pituus n. 55 cm

Tehty Suomessa.

Materiaali: 100% merinovilla

Hinta:29.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
Musta5 kpl

Suosittelemme myös

Merinovillapipo, ohut, eri värejä

mfh_merinopipo_mu.jpg&width=280&height=500
Ohut ja joustava pipo 100% merinovillasta
Ohut yksikerroksinen merinovillapipo on ihanteellinen pipo urheiluun, vaellukseen ja muuhun aktiiviseen menoon. Toki tosi mukava pitää päässä rauhallisemmassakin vauhdissa. Antibakteerinen ja nopeasti kuivuva pipo on hygieninen pitkilläkin reissuilla. Joustava..
Hinta: 17.95 €

Froteepohjasukka, villa, tummanharmaa

blueshop_villafroteesukka1.JPG&width=280&height=500
Ulkoasultaan hieman karu, mutta ominaisuuksiltaan erittäin toimiva villafroteesukka ympärivuotiseen käyttöön. Sukka on runsaasta villasta huolimatta erittäin kestävä ja se sopii hyvin esim. työkenkään. Pohjan lenkkineule pitää jalan kuivana ja lämpimänä.
Varressa pito koko matkalta. Jalkaterä pohjasta..
Hinta: 12.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »