Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

GreenGo kiristämätön hopea/merinovillasukka, musta

Kiristämätön erikoissukka antibakteerisella hopeakuidulla. Hellä varsi sopii erinomaisesti mm. diabeetikoille sekä turvonneille tai muutoin herkille jaloille. Ja tokihan näitä voi käyttää vaikkei edellä mainitut kuvaukset osuisi omiin jalkoihin. Varren joustava rakenne on erittäin mukava ja saumaton kärki viimeistelee miellyttävän käyttökokemuksen, sukka ei hierrä ja hankaa herkemmässäkään jalassa.

Kärkiosa ohutta merinoneuletta jonka sekaan on lisätty 5% hopeaa. Hopean antibakteerisuus lisää sukan hygieniaa ja ehkäisee hajujen syntymistä. Merinovillan luonnolliset ominaisuudet takaavat varpaille mukavat oltava koko päiväksi.

  • Kiristämätön varsi
  • Antibakteerinen
  • Sopii herkille jaloille
  • Saumaton kärki
  • Valmistettu Suomessa!

Materiaalit: 75% merinovilla, 15% polyamidi, 5% hopea, 5% elastaani

Hinta:10.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
37-3810 kpl
39-409 kpl
41-4212 kpl
43-4420 kpl
45-477 kpl
48-505 kpl

Suosittelemme myös

Anar Garra naisten merinovillapaita

anar_garra_merinopaita_naisten1.jpg&width=280&height=500
Anar Garra on lämmin ja hengittävä merinovillapaita alimpaan kerrokseen. Joustava ja sileä materiaali siirtää kosteuden iholta ja hengittää tehokkaasti. Merinovilla pysyy lämpimänä ja mukavana myös kosteissa oloissa, joten se sopii erinomaisesti aluskerrastoksi myös aktiivisemille reisuille ja veneilyyn..
Hinta: 59.00 €

Tesema Merino Sport

tesema_merinosport.jpg&width=280&height=500
Ympärivuotiseen käyttöön suunniteltu merinovillasukka. Sukan varsi, kanta, pohja ja kärki on pehmeää ja tehokkaasti kosteutta siirtävää merinovillafroteeta. Jalkapöytä ohuempaa neuletta, jonka ansiosta sukka on todella mukava pitää jalkineessa. Pohja on vahvistettu kestämään vaativaakin käyttöä, erinomainen..
Hinta: 15.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »