Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Britti Windproof Smock, DPM, ylijäämää



Brittiläinen maastotakki "Smock" DPM -kuviolla. Kevyestä ja tuulenpitävästä kankaasta valmistettu takki on kerännyt kiitosta eräily ja metästys piireissä. Takista löytyy runsaasti taskutilaa, suojaava ja tilava huppu sekä hyvät säädöt kerrospukeutumiseen.

Hengittävä kangas päästää ylimääräisen kosteuden poistumaan kovemmassa liikkeessä, mutta se on tarpeeksi tiivis pysäyttämään viiman. Väljä leikkaus mahdollistaa paksumpien kerrosten lisäämisen kelien viiletessä. Kangas on helppo käsitellä vahalla tai suihkeella vettähylkiväksi.

Vyötäröllä ja helmassa kiristykset. Hihojen suissa tarranauhakiristys. Hupun reunassa kiristysnauha sekä muotoiltava lippa. Huppu voidaan sulkea rullalle niskaan tarvittaessa. Taskujen läpät suurilla napeilla joiden käyttö onnistuu kotalaisesti myös hanskat kädessä, rinnan pystytaskuissa vetoketjut.

Kokomerkinnät henkilön pituus / rinnanympärys.

Käytettyä armeijan ylijäämää. Kunto normaalia käytettyä ja pestyä vaatetta. Enemmän kuluneet (B-laatu) ja käyttämättömät hinnoiteltu erikseen.

Hinta alk.29.90 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
170/96 cm39.90 €1 kpl

Suosittelemme myös

Britti shortsit, MTP, käytetyt

brit_shortsit_mtp_ylij.JPG&width=280&height=500
Brittien lyhytlahkeiset "Combat" housut eli tuttavallisemmin shortsit. Erinomaisen ilmava leikkaus ja materiaali sekä hyvät taskut. Kestävät ja käytännölliset. 
Materiaalit: 70% polyesteri, 30% puuvilla
Koot ilmoitettu vyötärönympäryksenä.
Käytettyä ylijäämää.
Hinta: 29.00 €

M05 pakkastakki Hunter, lumikuvio

pakkastakki_m05hunter_lumi_a1.jpg&width=280&height=500
Puolustusvoimien M05 pakkastakista paranneltu Hunter versio tuo erinomaiseksi todettuun takkiin nipun uudistuksia ja parannuksia metsästys- ja eräkäyttöön. Takin toimivaksi todettu malli on pysynyt samana ja materiaalit täyttävät edelleen kovimmatkin vaatimukset. Parannuksia on tehty eristyksen ja käytännöllisyyden..
Hinta: 229.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »