Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Britti Windproof Smock, DPM, ylijäämää



Brittiläinen maastotakki "Smock" DPM -kuviolla. Kevyestä ja tuulenpitävästä kankaasta valmistettu takki on kerännyt kiitosta eräily ja metästys piireissä. Takista löytyy runsaasti taskutilaa, suojaava ja tilava huppu sekä hyvät säädöt kerrospukeutumiseen.

Hengittävä kangas päästää ylimääräisen kosteuden poistumaan kovemmassa liikkeessä, mutta se on tarpeeksi tiivis pysäyttämään viiman. Väljä leikkaus mahdollistaa paksumpien kerrosten lisäämisen kelien viiletessä. Kangas on helppo käsitellä vahalla tai suihkeella vettähylkiväksi.

Vyötäröllä ja helmassa kiristykset. Hihojen suissa tarranauhakiristys. Hupun reunassa kiristysnauha sekä muotoiltava lippa. Huppu voidaan sulkea rullalle niskaan tarvittaessa. Taskujen läpät suurilla napeilla joiden käyttö onnistuu kotalaisesti myös hanskat kädessä, rinnan pystytaskuissa vetoketjut.

Kokomerkinnät henkilön pituus / rinnanympärys.

Käytettyä armeijan ylijäämää. Kunto normaalia käytettyä ja pestyä vaatetta. Enemmän kuluneet (B-laatu) ja käyttämättömät hinnoiteltu erikseen.

Hinta alk.29.90 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
170/96 cm39.90 €1 kpl

Suosittelemme myös

SA karvalakki, harmaa, käyttämätön ylijäämä

sa_karvalakki_harmaa1.JPG&width=280&height=500
Klassikko Suomen armeijan varustuksesta. Harmaa karvalakki on tyylikäs ja lämmin asuste myös siviilissä. Erä käyttämättömiä lakkeja armeijan varastosta.
Kokovaihtoehdot lakkiin merkattuna kokona (pään ympärys senteissä). Kokojen rajalla olevan kannattaa valita suurempi koko.
Käyttämätöntä Suomen armeijan..
Hinta: 17.50 €

Kreikkalainen kenttätakki irtovuorilla, US M65 malli, käyttämätön ylijäämä

kreikka_ustype_m65takki1.jpg&width=280&height=500
Legendaarisen jenkkien M65 "maiharitakin" mallilla valmistettuja kenttätakkeja Kreikan armeijan ylijäämästä. Erittäin toimiva kampe kaikkeen könyämiseen, oltiin sitten maastossa tai urbaanissa ympäristössä. Kaikista kevein asuste tämä takki ei ole, mutta tämähän vain kuuluu asiaan.
Valmistettu tiiviistä..
Hinta: 39.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »