Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Kypärämyssy, 100% merinovilla



Kun tarvitset ohuen aina mukavalta tuntuvan kypärämyssyn, merinovillainen huppu on valintasi. Hyvin hengittävä, sileä luonnonmateriaali sopii myös herkemmälle iholle. Huppu antaa suojaa viimaa ja kylmää vastaan sekä siirtää kosteuden pois iholta. 

Hoimii alushuppuna kypärän tai pipon/karvalakin alla. Kasvoaukon kokoa on helppo säätää. Tarvittaessa sen voi vetää leuan alle tai nostaa ylemmäs suun päälle. Kauluksessa on riittävästi tilaa joten se ei ahdista kaulalla. 

Materiaalit: 100% merinovilla

Hinta:24.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
Fuksia11 kpl

Suosittelemme myös

Anar Galda naisten merinovilla t-paita, punainen

anar_merinovillatpaita_naisten_pun1.jpg&width=280&height=500
Anar Galda ohut ja mukavan tuntuinen naisten merinovillainen t-paita. Materiaali on 100% 150 g merinovillaa. Pehmeä ja miellyttävä merinovilla ei kutita tai hiosta ja kuivuu nopeasti, mutta lämmittää myös kosteana. Merinovillainen t-paita lämmittää kylmällä säällä ja siirtää tehokkaasti kosteutta pois..
Hinta: 39.00 €

US Watch Cap pipo lipalla, villa

watchcap_pipo_lipalla1.jpg&width=280&height=500
Täysvillainen peruspipo ilmavalla neuleella, lipallinen malli. Kevyt ja hengittävä pipo sopii mainiosti yleispipoksi, eikä säikähdä pientä kosteutta ulkoillessa. Neule on venyvä, joten yksi koko sopii lähes kaikkiin päihin. Väri musta tai oliivinvihreä.
Materiaalit: 100% villa
Hinta: 14.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »